Ahhoz, hogy valóban teljes szolgáltatást nyújtsunk, nem hiányozhatnak cégünk kínálatából a különféle lakatosipari munkák elvégzése sem, hiszen sosem lehet tudni, mikor van szükség pl. egy surrantó csőcserére.

Lakatosipari munkák, amelyeket készséggel elvállalunk:

  • Szekciók, felvonók, csigák, rédlerek, surrantó csövek, magtisztítók cseréje, javítása, karbantartása
  • Hátfalak szigetelése
  • Egyedi tervezésű emelőbakok gyártása silóépítéshez
  • Váltószekrények, zsákos irányváltó szögek gyártása

Surrantó csövek

A gravitáció elvén működő surrantó csövek – amelyek a terményszállítás legalapvetőbb elemei – gyártása kiemelkedően fontos. A csövek cseréjét, saját magunk által előállított elemek felhasználásával oldjuk meg. Igény szerint különböző átmérőjű (150-300 mm) és vastagságú (3 mm-ig), festett vagy horganyzott kivitelben. Ezek a csövek mindenképpen jelenős elemek a lakatosipari munkák szempontjából.

Váltószekrények, zsákos irányváltó szögek

Az irányváltószögek és a váltószekrények a surrantó csövekhez csatlakoztathatóak és a termény útját változtathatjuk vele, mielőtt azok a zsákokba érkeznek. Megrendelőink kettes vagy hármas, ill. horgonyzott vagy festett kivitelben választhatnak szögeink és váltóink közül.

Mit érdemes még tudni a lakatosipari munkák kivitelezéséről?

Rövid határidőn belül, megrendelőink igényeire szabottan végezzük el különféle felvonók és azok elemeinek szervizelését, karbantartását. A rédlerek és csigák cseréjétől kezdve egészen a teljes felvonók átvizsgálásáig szinte bármit ránk bízhat, nem ismerünk lehetetlent lakatosipari munkák terén.

Mindezeken felül silóépítésekhez használatos emelőbakok gyártását is elvégezzük, egyedi kivitelezésben, amelyek hatékonyabbá teszik az építmény mielőbbi felállítását. Tovább hátfalak szigetelést szintén elvégezzük korszerű anyagok felhasználásával.