Szolgáltatások

A mezőgazdasággal kapcsolatos szolgáltatások terén nem ismerünk határokat. Az Anód-Pólus Bt. kiváló szakemberekből álló gárdája várja megbízását az alábbi munkák elvégzésére:

Szárítók szerelése, építése

  • A terményszárítás kulcsfontosságú szerepet játszik a gabonák minőségének megőrzésében. Így hogyan is hiányozhat a szolgáltatások közül a szárítók építése? Szárítóink olyan megbízható gyártóktól származnak, mint a LAW, a Stela, a Delux vagy a Pektus.

Tisztítók szerelése

  • A betakarítást követő mozzanat nem más, mint a termény tisztítása. Az általunk kínált szolgáltatások között a különféle (elsősorban Marot és Pektus típusú) tisztító gépek szervizelését is megtalálja.

Felvonó, láncos szállítók építése

  • Fontos, hogy a termény szállítása közben a szemek épségben érjék el céljukat. Ezt a svéd Skandia Elevator gyártmányú serleges felvonók és láncos szállítók építésével valósítjuk meg.

Légtechnika szerelése és kiépítése

  • A levegő megfelelő cseréje csak megfelelő légtechnikai rendszerekkel valósulhat meg. Mivel cégünk mindenre gondol, így a szolgáltatások kiterjednek a légtechnológia kiépítésére is.

Villamos ipari munkák vállalása

  • Legyen szó kábelezésről vagy villamos szekrények beüzemeléséről. Nagy tapasztalttal rendelkező szakembereink biztonságosan, az Ön igényeinek megfelelően villamos ipari feladatok elvégzését is vállalják.

Lakatos ipari munkák kivitelezése

  • Mi gondolunk a részletekre, ezért vállaljuk csigák, rédlerek, surrantó csövek cseréjét, javítását is, de nyugodtan ránk bízhatja akár a silóépítéshez szükséges emelőbakok gyártását is.

A fenti lista is jól mutatja, cégünk sokoldalúságát. Vállaljuk gabonaszárítók, magtisztító gépek építését és a hozzájuk tartozó kiszolgáló technológia beüzemelését, mindezt magas színvonalon. A későbbiekben gondoskodunk ezen építmények, berendezések szervizeléséről is.

Mindezen szolgáltatásokról a „Szolgáltatások” menüpont különböző almenüiben tájékozódhat.