A terményszállítás útvonalának surrantó csövek és váltók alkalmazásával történő kiépítése még önmagában nem elegendő ahhoz, hogy a termény valóban elérkezzen a kijelölt céljába. A mozgatást mindenképpen felvonók és láncos szállítók segítségével kell kiviteleznünk, ám ezek működtetéséhez elengedhetetlen a megfelelő és korszerű elektronika kiépítése.

Hogyan zajlik a villamos szekrények üzembe helyezése?

  • Elsőként (amennyiben ez szükséges) a régi villamos szekrény eltávolítása, teljes áramtalanítása történik meg.
  • Ezt követi az új szekrény beemelése, rögzítése, ill. összefogása.
  • A kábelezés folyamatához mindenképp szükséges primer és szekunder kábeleket és a kábeltartó szerkezeteket előre beszerezzük, amelyek majd a helyszínen felhasználásra kerülnek.
  • Mindezek után megkezdjük a kábelnyomvonalak kialakítását, ami ha elkészült, lefektetjük a kábeleket, továbbá azokat bekötjük, rögzítjük, „tikettezzük”.
  • Az új villamos szekrények esetében, a tényleges üzembe helyezést megelőzően szabványossági vizsgálatot, funkciópróbát végzünk.

A villamos szekrények tervezését, kivitelezését minden esetben az Ön igényeinek megfelelőn végezzük el. Mindezzel kapcsolatban bővebb információt a „Szolgáltatások” menüpont, „Villamos ipari munkák” c. almenüjében talál.